Alla inlägg den 29 juli 2010

Av Angelica - 29 juli 2010 21:48

Idag har vårt underbara knyte varit en riktig vilding där inne...hur den lyckas röra sig så otroligt mycket och stort som idag det vettefasiken :) men skönt att se och känna :-)

Busigt smart är haon också..mamma tar fram kameran och då blir det still..stänger av den och då startar det...komiskt..men hur ska det bli när vi ska fota sen? :-P


Nuhar mamma och pappa packat 90% av förlossningsväskan..vilken beslutsångest..trots man kanske bara är borta 1dag eller nåt :) men hellre för mö än för lite..mahar  ju ingen aning vilken storlek man är, hur mö man sketnar ner och vad som är behagligt då..samt till lill*n om det är rosa eller blått som gäller..så det blir ju lite av varje samt neutrala..hihi..ja blir endel..


nu e det dags för käka lite och mysa..trevligt :-)

Av Angelica - 29 juli 2010 15:49

Idag fick jag veta att ännu en arbetskamrat fått barn. En son. Tänka sig att inatt när en annan låg och sov så gick någon annan igenom en myyycket längre natt, med väldans smärta, kanske oro och samtidigt spänning och det vackraste man kan vara med om..otroligt vad olika saker människor kan gå igenom samtidigt utan att veta om den andras lycka eller smärta..

Kan inte låta bli tänka mig in i när jag kommer ligga där och resten av världen fortsätter utanför utan ha någon aning om det..


Sen så för det andra..de fick en son..hade en dotter innan så det är ju skoj för dom att få en av varje :) Så kan man inte låta bli att bli ännu mer nyfiken på vad man själv kommer få..speciellt när det är väldigt många som får pojkar nu förtiden..kommer en annan få det också då? eller är man den som bryter av det hela och får en flicka...hihi nyfiken man blir..


Påtal om min underbara söta son eller dotter så är sötisen väldigt aktiv idag..hur den lyckas med lilla platsen vet jag inte :) men trevligt är det..lyfter stora vågor och riktigt ofta..bara lägga handen på och följa med.. :)

Igår fick den ännu en napp..hihi..ligger så sött i spjälsängen :-)  tyckte de andra verka så stora så köpte en extra liten på apoteket.. hur länge ska man koka en napp eg tro?..denna va sååå liten å söt :-)


Mitt finger är fortfarande inte normalt idag..toppen på långfingret har nu i 2.5 dygn varit "borta" så att säga..asch svårt att beskriva..är väl vattnet..men är lite väl länge och känsligt..kanske behöver tömma det? ..hmm..

Ovido - Quiz & Flashcards