Alla inlägg den 3 juli 2010

Av Angelica - 3 juli 2010 17:27

Jag har inte kollat nåt på VM i år måste jag erkänna.Kanske sett nåt i bakgrunden av görandet av något annat och eg va det väl först lite så denna gången också. Hade på matchen mellan Uruguay och Ghana. Hade ingen vidare koll på dom eller så, men e klart att är tvn på så lyssnar man ju och kikar så fort det ser ut att hända något intressant.

Så kom den där slutstriden som alla diskuterar vem som borde skämmas, vem som är hjälte mm.

Ghana lyckas alltså eg göra mål och avgöra med 2-1, men ist för att det blir som det eg borde, så fuskar Uruguay genom att ta upp handen/armen och stoppa bollen..stoppa målet.. Vad händer i detta fall då? Jo skandal efter skandal.

Wow nissen får rött kort..buhu..det e väl för fasiken självfallet, fusk inom sport och skola mm är ju som brott ute i "världen", det är inte rätt och det ska straffas. Vad finns annars regler till för??? Vad lär vi eg barn? Människor i allmänhet? Att det är okej att fuska?? tydligen..

För här kommer skandalerna, Nissens fuskhand gjorde att de "vann" och gick vidare och därmed åkte det eg riktiga vinnarlaget Ghana ur VM 2010.

I efterhand lyder rubriker om hur nissen är en slags hjälte för sin handräddning..HJÄLTE???!?! Ingen som lärt sig rätt från fel? OCH DESSUTOM är det inte ens helt klart att han missar resten av VM..whhhat? det e la miiiinst sagt att han inte ska få spela mer..är det okej om han gör så en gång till alltså? för det är ju inget straff eg? så varför inte fortsätta spela så för att rädda mål? Ha 1½ målvakt..perfekt ju!!


Visst man kan diskutera så här.. Ghana fick ju en straff..de hade sin chans..men de missade..å det va ju skaandal för den stackarn som missade.. Men hallå, alla kan missa och han skulle inte ens behöva sättas i den situationen. Målet hade ju skett om inte fusknissen lekt andra-målvakt. Det skulle inte behövts spelas mer övertid och det skulle inte behövt läggas straffar..nej inget..för deras mål va eg gjort..

Kan man slopa regler när som helst och knappt få straff för det - varför inte springa in med en extraspelare i mål när straffar läggs också då? och säga att mål inte gills, trots det bara ska vara en målvakt..asch fy blir så förbannad på fuskande människor i världen. oärliga..morallösa..fyy..ja det va "bara" en match..men rätt ska va rätt..

Ovido - Quiz & Flashcards