Alla inlägg den 7 juli 2010

Av Angelica - 7 juli 2010 22:47

Har i flera år velat testa baka nåt i denna stil..idag blev det av :-) Efter letat fram ett recept som inte va det mest tydligt skrivna recept någonsin precis, så köpte vi ingredienser och testade oss fram..

Tårtan består av choklad...och choklad :-P

Än harjag inte smakat på mer än glasyren, men det va inget fel på glasyren iaf..hihi :-) muums..hoppas det andra lyckades också..så här ser den ut iaf

  

Av Angelica - 7 juli 2010 15:50

Idag var vi på ultraljud igen för att kika så allt var bra med vårt underverk. :-)

Haon va vaken när vi kom dit och när vi satt och pratade först. När apparaten började dras över magen så va vårt pigga knyte i full gång att slå tillbaka :-) riktigt busfrö, tyckte läkaren, eftersom hon fick svårt att mäta när sötisen förflyttade sig hela tiden hihi..men det va bra tecken att haon va igång. Vi fick se hur haon tränade på att andas efter hur ansträngt det var osv..bra..samt hjärtat slog bra..när vi kollade hjärtljuden och kurvan över det så va det bokexemplariskt, jämnt och fint :) Inte bara det som va bokexemplariskt..sötisen vägde ca 1800, vilket det står i boken att haon ska göra ungefär denna vecka :) Även foten.. fick nämligen med en bild hem på ena foten, för haon la fram den och sträckte på tårna så fint hihi..när vi då mätte den så visade foten hela 6,76cm :-) (inte undra på att sparkar kan kännas rejält ibland alltså hihi) och i boken står det denna veckan mellan 5,6-6,7cm..alltså låg vår sötis i övre kant :) Pappas fötter kanske?   även pappas ben och vader kanske - för helt plötsligt sträckte haon ut heeela benet..såg skitfräckt ut och såg ut som haon gymmat där inne..hihi..

Vi fick veta ungefär hur du låg när du tryckte upp på vissa ställen - riktigt filuriga ställningar hörru :) Samt var livmodern låg.


Lill*n får vara ungefär 20% minus eller plus i vikter mm utan att de tycker det är farligt..du låg i plus..kommer ej ihåg hur mycket, men plus iaf..det e ju bra..då kanske du kommer i augusti? :-) mamma är stolt över dig


När hon höll på och tryckte så tyckte jag nästan det gjorde lite ont ibland och mådde illa..så när det va klart mådde jag inget vidare..hann bort i korridoren och in till en toalett sedan spyddes all frukost upp..va precis jag hann.usch..blev lite bättre efter det..trodde jag..tills jag typ fick lite kramper i magen på ett nytt sätt..ville bara hålla upp magen och på den för på nåt vis tror man det gör mindre ont då..usch mådde inte bra, och vi som skulle in och handlade..började nästan fundera om hon tryckts så hårt på livmodern och det så den började träna sammandragningar..

Ovido - Quiz & Flashcards