Alla inlägg den 25 juli 2010

Av Angelica - 25 juli 2010 20:36

Japp då har man tagit upp spjälsängen då :) såå jag har längtat..å märktes att David tyckte det va mysigare än han själv trodde också när han väl fått upp det..många leenden mm :)

Eftersom vi inte vet om det är en flicka eller pojke så har vi ju inte kunnat välja nåt riktigt färgvis som vi velat. Därför blev bäddningen neutral, men får testa med både rosa och blå nallar och filtar.. hihi..

Jag har rosa påslakan också, men fanns tyvärr inga söta ljusblå när jag va babyshoppoholic :)

Så blir mer sötgulligt när jag väl vet vad vi får med oss hem för sötnos :)

Så hittills blir det att bädda sängen med olika färger på nallar mm. som kommer på bild här. nästa vecka blir det att bädda vaggan :)

Har även hängt upp lite tavlor som är sååå störtsöta..lite synd i detta läge att vi har så mörkt sovrum..blir inte lika sött med allt man har framme..


Här hoppade visst alla i med väntan på att få veta vilka som får stanna kvar :)

  Blir det rosa "laget"?   eller blir det blå? :)   Dessa köpte vi för ett tag sedan.. Tiger och Ior är sååå söta som små..som sagt så är det lite tråkigt att väggen är svart..suck..inte så bebissött..men men..    

   Denna lila tavla köpte vi för över 1år sedan..båda fastnade för den och tänkte att i framtiden skulle vi ha den till vårt/våra barn..inte visste vi då att vi tänkte det skulle vara i år :)

Av Angelica - 25 juli 2010 20:01

Man sitter och drömmer sig bort, men kan ändå inte riktigt förstå allt som händer och kommer hända..vad man kommer få uppleva nya saker och bli imponerad varje dag för minsta grej som vår lilla flicka eller lille pojke kommer göra :)

Många första saker;

när du tar din lilla hand och greppar runt vårt finger, första skriket, när du upptäcker mammas halsband och försöker fokuserat med blick och munuttryck greppa taget om det och stoppa i munnen, när du upptäcker dina små fossingar och ligger så vig och stoppar dom i munnen efter du dragit av socken, när du försöker härma ljud som mamma eller pappa gör och du en dag faktiskt lyckas göra dina första ljud :), första gången du får smaka på nån föda som inte är välling, första gången du hoppar till då du råkar bli skrämd, när du skrattar eller får skrattattack, när du är jättetrött med pyjamas och håller i snutten och nappen lutandes mot mammas axel, när du säger mamamamamamma första gången eller pappa :) när du öppnar ditt första paket, alla olika små klädersplagg du kommer ha på dig under åren :), dina första steg, första gången du rullar runt, när vi står i fönstret och vinkar på pappa som kommer hem och vi står vid dörren då pappa riktar ut sina armar mot dig och du bara slänger dig framåt mot honom, trots dina ben fortfarande är kvar hos mig hihi....vårt lilla charmtroll :)    

Ovido - Quiz & Flashcards