Direktlänk till inlägg 18 juli 2010

Trevlig lördag,svärfar och lite annat..

Av Angelica - 18 juli 2010 12:45

I fredags valde vi att åka till sjukgymnastiken för att fixa ett stödbälte till min mycket framåtlutande mage..Ibland får jag nämligen en sådan känsla av tyngden att jag bara måste sätta mig ner eller hålla upp den underifrån..men det funkar ju inte allt för bra..hehe..ser väl lite roligt ut också att gå och bära upp magen om man är ute och går :)

så vi fixade ett för att ha fall om att det blir kris iaf..får se om jag använder det nåt..är ju väldigt känslig när det gäller ha nåt runt magen då jag mår illa..well well..

När man ändå var igång och fixade saker så tog vi tag i lite mer saker och även hjälpte min moster med datorn och kamerateknik.

Mitt i det fick jag turen att Birgitta kom över och färgade mitt hår....myyyyycket behövligt kände jag. Har bara färgat håret en gång sen höstas, vill ej göra det i onödan nu, men tänkte göra det nån gång innan förlossningen..försökt vänta, men gick inte längre..har känt mig så extremt stor på alla andra ställen än det självklara, magen :) :/ Magen e som sagt för bra skäl - min bäse bor ju där :) så det e okej.. men att få en tjock nacke så det ser ut som har stryptag på sig efter ett halsband..nja då blir man mindre glad..

Så göra nåt positivt som färga håret kanske skulle hjälpa..å det gjorde det iaf.. :-) Mörkare hår gav ljusare humör hihi :) ser lite ordninggjord ut..iaf ett litet tag :)


Igår lördag så va det släktträff på sambons ena sida.. varit bokat flera månader och hade sett fram emot det..dagne innan började jag tveka dock, då jag börjat må illa senaste och vädret visade på att allt skulle krångla till det extra för en obekväm höggravid som knappt har några kläder som sitter bra (speciellt när man mår illa) och ständigt behöver kissa.. att springa in och ut i regn och kanske behöva ha kläder som trycker mer va inte nåt lockande.. MEN tur hade vi faktiskt... dagen/kvällen blev perfekt :) Vaknade först av spöregn ute, blåsigt och mulet..faasiken.. samt att jag mådde illa.. men jag chansade ändå på kläder för värme och sol för de satt bekvämast..tur va la det, för illamåendet minskade lite då och när vi kom dit så va vädret riktigt varmt. Regnet och åskan hängde i luften för att driva med oss hela dagen, men vi klarade oss. det va helt perfekt värme för mig..inte kallt och absolut inte så jag mådde illa av värmen eller blev obekväm. helt underbart :)

Trevligt folk va det och lite utomhusaktiviteter som jag klarade av så länge jag parkerade i en stol mellan varje sak :)

Hade tur också som hade en svärfar som va hjälpsam och trevlig mot den höggravida :) erbjöd sig hans plats, plockade upp saker från marken åt mig mm. Skönt :)

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Angelica - 12 augusti 2013 20:38

OJ, kom knappt ihåg hur jag kom hit. Har inte bloggat sedan i vintras tror jag. Men fick nu ett sug när tankarna och känslorna flög runt. Varför? Jo, för ett år sedan idag satt jag med nerverna överallt.. det var nyfikenhet, glädje, spänning och samt...

Av Angelica - 27 februari 2013 08:06

Romantiker; hopplös sådan..kärlek..mäktigheten i det.. Film/seriefantast; inlevelsen,handlingen,närvaron Musik;röst;text...   Allt detta handlar om känslor. Allt detta är något jag alltid varit vääldigt intresserad av. Tolkningar. budskap.liv...

Av Angelica - 4 februari 2013 20:25

Idag är det redan 1 helt år sedan vi stod i kyrkan och lovade varann evig kärlek :) En dag som var sååå mycket kallare och absolut finare än idag.. tur var väl det :-)   Den morgonen kikade man på termometern och såg -18C. Idag ett år senare står...

Av Angelica - 27 januari 2013 16:16

Det kommer nog bli en mysig, intressant och skrattande tid framöver.. Varje dag ser man hur lilla Hailey växer och utvecklas. Ja, varje dag kan faktiskt göra skillnad. Tro det eller ej. Den person hon var förra veckan kan ha förändrats till en ännu...

Av Angelica - 9 januari 2013 21:25

Visst gör den..? På söndag är redan vår andra dotter 5månader. Var det inte alldeles nyss hon låg i magen? Samtidigt känns det som evigheter sedan. Minns det inte. Kan titta på denna hemska efterblivna klump till mage (kassa magmuskler efter min ee...

Ovido - Quiz & Flashcards