Alla inlägg under juni 2010

Av Angelica - 22 juni 2010 21:42

Då va det ny vecka igen då. v30 :) Tänk att 3/4 är typ gjorda och jag måste säga att de gått väldigt snabbt (trots min uttråkning hemma sjukskriven) så då kan man ju bara hoppas att den sista 4 delen inte tar sådan tid :) Vill ju träffa vårt underverk.. Sen att slippa ha så ont i fötterna, ryggen,svanken,benet och fogarna vore ju självklart rätt skönt också :)
Denna vecka hade jag "bara" gått upp 600gr.. :) skönt. Men har gått om älsklingen..eller rättare sagt han vägde exakt denna vikt förra tisdagen, men hade gått ner några hundra gram denna vecka..

Påtal om kroppen. Fick faktiskt en riktigt rolig oväntat komplimang idag...av en helt främmande människa i förbifart. Jag provade ett linne och då fick jag först höra att den va jättefin på mig och sen även att jag hade "världens finaste mage" :-) VÄRLDENs verkligen också..hihi..att det va så äkta mage liksom bara.. Riktigt kul att höra när man förövrigt mår dåligt för de dubbla låren, hakan mm.. Kan iaf få va stolt över magen :) så frågade hon också när det va väntat..och då fick man ännu ett chockande uttryck att det va såå långt kvar..såg ju inte ut så..

Va och lämnade tillbaka ett par shorts idag..och kunde ju självklart inte låta bli lkika på bebiskläder..det va ju liite rea..Så kolla in dessa sötisar för bara typ 30 och 50kr styck :-) Den med texten just too cute har även en liten tros/byxdel i samma färg och texten på rumpan :-)

  


Hade även tid på MVC, idag kl 13, för att lyssna på vår sötis..vi åkte dit två timmar tidigare för lämna urinprov så det inte behövde stå så länge. När vi gör det så får vi reda på att vi hade ingen tid.. öhh joooho, det va jag 100% säker på. har stenkoll på allt som har med bäsen att göra..så det visade sig hon skrivit in på fel person i datorn osv..suck..och hann inte idag..tur för mvc att jag fick en tid imorn som gick innan midsommar och innan älsklingen jobbade..


Fick även med mig lite blommor idag..såg så varma ut..blev dock inte lika roliga på bilden som de ser ut i verkligheten..får plantera dom bara också..

  


Du är på dag 204 av 280. (72,9%).

Du är i vecka 30.
Du har gått 29 fulla veckor och 0 fulla dagar (v29+0).
Du är i 7:e kalendermånaden.
Du är i 8:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Mån 6 sep 2010
Du har 76 dagar kvar till beräknad förlossning.
Av Angelica - 21 juni 2010 16:13

I middags va pappa hemma och åt..å vad vi skratta.. :-) åt vad? det vet jag knappt..men kul ihop kan vi ha..hihi..skulle nog verka helknäppa om nån såg eller hörde oss :-) Men de skulle iaf se att vi trivs ihop..  

Hoppas vi du där inne verkligen hör hur vi håller på ihop då..hih..å att vi låter likadana när du växer upp så du känner kärleken i detta hem :-)


Påtal om dig..din lägenhet i magen blir fortsatt påpekat är stor :-) nyss påpekade grannen att jag är väl rätt "tjock"..ser verkligen inte ut som jag ska gå hela sommaren..hepp..happ :)


Å nu sitter jag och myser med dig.. Tänkte testa om jag kan se/känna dina olika reaktioner till oliksa slags musik. Nu spelar jag de lugna 5 låtarna jag valt och du blev direkt till dig..   du börja sprattla och grejsa..får se om det blir nåt annorlunda när jag byter till lite mer upptempo :)

Av Angelica - 21 juni 2010 14:29

Japp, nu har det iaf inte ändrat sig så mycket de tre senaste dagarna jag kollat vädret..verkar fortfarande som det är sol påväg :-) Bäst kolla varje dag för det ändras ju på nån timme att det ska bli regn ist osv..

Hela veckan visar sol, dock en del blåst..å fattar inte varför vinden fortfarande nästan är vintervindar..konstigt..inga ljumna, utan verkligen bitande kalla..märker det kanske inte i solen, vilket är skälet till flertal nu blir sjuka..'Iaf, midsommar verkar också få fin fint väder häromkring..sen om vi ska hoppas på vädret stämmer så visar det nästa måndag, då min egentliga semester börjar, och sambons börjar, 24C ingen vind och bara sol..vilken dag..visserligen lär väl den bli jobbig för min kropp i år..men men..ska se om jag kan plaska ner i en minipool vi köpt.. ca ´60hög och 3x2 m tror jag..hehe..lite svalkande iaf.. :-)

behöver dock nåt att bada i..hmm..inget passar ju..

Av Angelica - 20 juni 2010 21:16

Ja, ni gravida där ute..har ni bytt skratt? hihi..det har jag iaf..flera ggr om..som min kära sambo påpekat.."hör du hur du låter nu?" :-) Jag hör verkligen själv ockås hur olika det har låtit de senaste månaderna..hihi,.låter inte som mig..om det e bra eller dåligt det e ju en annan sak :P

Av Angelica - 19 juni 2010 14:46

När mamma och pappa vaknade idag så kände även mamma att sötisen också va vaken :) La mig på rygg för att kunna se magen bättre. Ojoj oj vilken pigg'er en. Det lyftes i taket, det flyttades runt för fullt i små och stora mängder :) Stenhårda upplyfta berg såg det ut som..hihi.. Å sen kom nog de 2 starkaste sparkarna eller förflyttningarna hittills, som vi båda lyckades se :-) riktigt fräckt..

Verkar som lill*n trivs när mamma och pappa går hemma och pratar ihop..har hållt på för fullt sen dess :-)

Av Angelica - 19 juni 2010 12:00

När jag satt och letade låtar att spela för magen så hittade jag låten med texten.. ja texten som faktiskt låter riktigt söt och tolkningen på hur mamma känner för sitt underverk och kommer känna.

Liten översättning(engelsk från början såklart :) med inslag av eget tolk från mamma till underverk här:


Varje gång jag kommer att titta på dig och våra ögon möts, så kommer jag ha en känsla inom mig som kommer vara så stor att jag knappt kan hantera den (kärlek:).

När du rör mig (jag tex håller dig nära) så kan jag känna hur mycket du älskar mig, din mamma och det är så otroligt.

Jag har aldrig varitså nära någon, som jag är med dig (vi har liksom ett speciellt band).

Jag vet verkligen inte hur du gör eller lyckas, men jag älskar dig så otroligt mycket och det blir bara mer och mer. Jag vill spendera resten av mitt liv med dig, sida vid sida. för evigt och för alltid :)

Allt du gör får mig att häpna. Jag är hel imponerad av dig.

Lukten av din hud, smaken av din lilla puss, höra dig mitt i natten och ditt lilla hår runt mig. Ja du äröverallt för mig :)

Du berör hela mitt hjärta :)  


Bra text/låt att spela för magen va :)


Av Angelica - 18 juni 2010 19:59

Japp, nu gör mamma ordning en liten spellista med visst antal lugna låtar som jag ska spela för dig varje dag så du lär dig att känna igen dom :) Det kan ju ge dig en trygghet där inne nu och även när du är orolig ute i världen sen :) Då kan du känna igen något från tiden du låg tryggt inne i mammas mage :)

Låtarna blir självklart några av mammas favoriter, för då känner du även av mammas lugn av den slags musiken.

Är bara extra svårt att välja låtarför det ska inte vara för många nu, för att du inte ska "blanda" ihop dom hihi..

Självklar artist är ju Bryan Adams..ingen tvekan om saken. Funkar alltid och mamma är sååå imponerad av hans röstkapacitet,känslomässiga närvaro,text, instrument och tidlöshetsgjorda låtar.

Sen skulle jag ju vilja ha lite från olika sorter. Absolut rockballad - också bästa genom tiderna, lugn dansband, lugn av ny stil, country mm.

Sen vill jag texten ska vara okej osv..så blir petig, samtidigt som jag vill ha med massa..hmm..kan ta ett tag att välja låtar..hihi

Av Angelica - 17 juni 2010 17:39

Japp, iaf för oss som e höggravida då.. Många har påpekat det, men man vill ändå inte tänka så..gött med sommar är tankarna.. :) men det börjar bli mer förståeligt..

Jag svettas som en gris inne i skuggan ju redan, så när man får kontakt med solvärmen ute så blir det inte mindre precis..vilket gör att man gärna inte går i ljusa färger eller nåt annat fint pga alla fina svettfläckar som dyker upp :( I Svart så syns det ju inte lika väl, men hur kul e det att gå i svart hela sommaren när man ska vara färgglad? :) :/ Samt att man blir extra varm av svart. får alltid lägga en handduk eller nåt över magen om jag har svart för sötnosen där inne inte ska komma ut solbränd.. :P

Sen är det ju självklart inte bara synligt när man är så varmt..det känns på flera vis med ju..happ..skoj.

Dessutom så verkar det inte som jag ska få ha några kläder på underdelen heller..inte nog med värmefläckar överst, men underst så ska allt sitta så förbannat dumt..kvittar hur stora kläder jag än köper så tro fpå fasiken att så fort jag sätter mig ner så ska det göra ont under/i magen för allt sitter åt.. så antingen får man sitta och ha ont av det eller knäppa upp OM det alternativet ens finns och fungerar..

Så vad har jag att gå i?hmm en kjol som sitter hyfsat..happ lyckat..plus att bh vill jag helst inte ha det heller..inte nog med värmen i den, men jag har ju hela tiden haft problem med tryck mot magen och kroppen och när jag har det så får jag knappt luft..kan gå ibland några timmar om absolut måste, men va underbart att komma hem och slänga av sig och på sig saker i mysstil.inte sant? :) Känns dock inte helt ok att gå utan bh när man träffar andra folk..njaa..

Men men..när jag väl sitter i mina få bekväma kläder på kvällen eller på morgonen och ser solen utanför så kan jag iaf för stunden lura mig till att uppskatta den fina solen och värmen i år.. :-)


Inte nog med klädproblemet..man svullnar ju fasiken av värmen också..speciellt när man är höggravid.. Vilket jag tydligen börjat göra rejält senaste 2veckorna.. Idag hos frissan såg jag tom hur stora mina armars överdel blivit..ser riktigt rund och svullen ut där, hakan är dubbel och tom mina vanligtvis smala smalben har svullnat till sig. Visserligen går ju all den svullnaden ner sen efter sommaren och då sötisen kikar ut :-)

Men det tar ändå i när man är van vid att vara smal (har ej ont utav min underbara bebismage, bara det övriga fettet jag samlat på mig såklart och svullna) då man ser sig själv i spegeln..speciellt också då när frissan säger att jag är väldigt stor över armarna och det syntes hur stor jag blivit sen jag såg henne sist - vilket va TVÅ dagar sedan..happ..tydligen har jag svullnat så på bara 2dagar..å hon e inte den enda som säger det..happ happ..

Känns hemskt att längta tills sommaren är över..men kan man låta bli när man vet vilket underbart underverk vi kommer träffa då???? :-) hihi

Men blir nog mysigt till sommaren ändå..tvätta kläder inför 3e medlemens hemkomst mm :) lääängtar...

Ovido - Quiz & Flashcards