Alla inlägg den 9 juni 2010

Av Angelica - 9 juni 2010 12:34

Inte heller långt till förlossningen. Aj. Jag som knappt varit på sjukhus framtills nu, då jag varit tvungen kolla blodvärde mm. Har jag hög eller låg smärttröskel tro? ingen aning. Samtidigt som man ibland kan bli livrädd för allt så är man ändå väldigt nyfiken på allt. hur kommer det börja? små värkar hemma? nån värk när man är borta? vattnet gå hemma eller på sjukhuset? Kommer sambon vara hemma när det startar eller är som värst? JObbar han - när ska jag då ringa? jag skulle vilja filma hans min när jag berättar det har startat..hihi..   Kommer jag åka in för tidigt och bli hemskickad, ligga inne länge eller kommer jag komma in så det inte blir så många timmar med värkar där? Hur kommer bilfärden dit bli med min smärta och oro för läkarfel och sambons allmäna panik för situationen hihi..KOmmer det vara mitt inatten vi åker eller på dagen? kommer jag berätta för morsan eller inte när vi åker..hmm..det e många saker man kan bli nyfiken på..det e ju ändå en otrolig resa :)

Kommer det bli några roliga historier att berätta om jag tar lustgas eller kommer jag ens hinna ta något eller vilja ta något?

KOmmer vi få en söt liten flicka eller pojke? är haon knubbis eller näpen? kommer haon vilja amma direkt eller inte? skrikis eller sömnis? :)

Kommer nåt av namnen vi fastnat för passa in på vårt underverk?

Föds du i aug eller september? Många tror det blir i aug bara för jag är så stor..hehe.

Tänk så mycket svar man får på nåt dygn bara, som man undrar i flera år :)

Av Angelica - 9 juni 2010 12:17

Idag är det återigen föräldragrupp. 2/3. Ska bli intressant att se om de kommer med nåt nytt.. en annan som e sjukskriven har ju läst endel och frågat endel, eftersom det inte finns så mycket annat att göra :) :( Men sen så har jag också varit nyfiken på allt om detta sedan jag var liten, då det varit en dröm läääänge :)

KAn inte fatta att det faktiskt är mindre än 3 månader kvar till beräknad förlossning. När man sitter och tänker sig in i att man faktiskt kommer ha en bebis här hemma då, så kan man bara tänka sig in i det på den nivån man alltid gjort - en dröm längre fram..men denna gång e det inte så långt fram :)

Påtal om bebisen så flyttar den sig till sitt favoritställe nu igen ser jag på magen hihi..Å mamma mår illa idag igen. kroppen, huvudet allt..så får bli att ligga ner en timme till nu innan vi ska åka så jag klarar sitta där borta..hoppas det iaf är mer luft där än va det verkar vara på många stäällen..fattar inte var luftkonditoneringen har tagit vägen i hus/affärer mm.


Innan föräldragruppen e det också dags för möte med "nya" bm. Lyssna på vårt underverks hjärta..underbart :)

Ovido - Quiz & Flashcards