Alla inlägg den 2 juni 2010

Av Angelica - 2 juni 2010 19:43

Ja vilken underbar..kan man säga så mycket annat om den?

Vakna upp bredvid grabben man älskar och en stor mage som bevis på det:)

denna mage har en invånare som betyder så mycket, och som i detta fall också va vaken och sparkade på urinblåsan så mamma fick gå upp hehe..

Sen fick ju sambon åka till jobbet, tråkigt när det e så fint väder och bland de dummaste tiderna på veckan också..men men. gick ut och försökte njuta av vädret lite.va lite osäker på om jag skulle klara värmen med min lätt känsliga kropp av yrsel mm. Så drack extra vatten, tog isglass mm innan och under tiden. fick lite gött med sol..underbart ute..segt sitta själv bara..men  fick ju lite besök på eftermiddagen av klasskompis och son på 8månader. Då fick man sig några sköna flirtingar hehe.charmtroll.Samt någon att snacka lite skit med i solen.

Trots att jag e extra noga med solskydd i år så har jag ändå lyckats bli röd, brun och även några brända fläckar.

Men vad fräsch man känner sig med lite färg bara..känns som det kan gömma extrafläsket utöver bebismagen, lite bättre när det e brunt ist för vitt..hehe. ser väl dock roligt ut på kvällen när magen är kritvit och resten har lite andra färger :P

Jag tänkte jag skulle försökt mig på nån lätt uppgift i min rastlöshet då jag inte har orken på samma sätt som annars, så som att skölja av utebordet med slangen. Jag lyckas ju då självklart dra av munstycket från slangen och ut sprutar det kallt vatten över mig och allt runt om..hehe..

Nu e älsklingen  hemma igen för några timmar innan börja jobba tidigt..så nu ska jag bara fortsätta ta det lugnt och njuta av min lilla familj :)

Ovido - Quiz & Flashcards