Alla inlägg den 4 juni 2010

Av Angelica - 4 juni 2010 11:37

Små saker som ibland gör att man kommer ihåg minnen från små syskons bebis/små barnstid. Hur man längtar tills det är ens eget busfrö/charmtroll som gör dess små söta saker :)

När tex den lille/lilla ligger och sprattlar för fullt med benen så att man hör hur hälarna slår så hårt i golvet att man nästan tror det ska bli märken hihi.

Eller när haon ligger och kliar sig i ögonen för de e såååå trötta..supersött :)

Man kittlar busfröet lite och ser ett leende bakom nappen och ögonen som lyser glatt mot en och fram kommer ett bebisfnitter typ..hihi..hör det i huvudet redan nu :) Eller när haon ska greppa med sina små små händer och fingar efter vällingflaskan :)

Kan man göra annat än att längta??

Av Angelica - 4 juni 2010 11:25

Otroligt att man kan ha ett litet underverk växandes inom en. med armar, ben,ögon och allt..även med en egen liten vilja och personlighet :)

Nu busar haon för fullt. Märks att haon blir större för var dag och klarar mer och mer. Inte nog med att det ibland kommer rejäla sparkar så man är glad de inte träffar revbenen än, men nu leker haon tydligen vågen hihi   ja ni vet vågen..när det höjer sig på ena sidan och fortsätter mot andra sidan, samtidigt som första höjningen då sänks..hihi..sötunge :) Pappa missa det ju självklart och eftersom du e ett busfrö så vill du gärna sluta varje gång kameran kommer fram :/ :)


Igår fick jag se och höra reaktion från en "bekant" angående ditt boende (min mage). Vi sa det va 3 månader kvar ungefär. Minen till det va ju "skojar du". Nej 6sep sa vi då. Han: då måste det va tvillingar elle? hmmm :)


Ovido - Quiz & Flashcards