Alla inlägg den 26 april 2010

Av Angelica - 26 april 2010 14:43

I flera veckor har jag ju känt något annorlunda i magen, som förklarades förmodligen vara vårt lilla underverk där inne, när vi var på ultraljud. Men på nåt sätt har jag ändå inte kunnat tillåta mig själv att tro på det.

Förra veckan satt jag hemma själv och tyckte jag kände ett tryck mot handen som låg på magen. 2ggr. Måste ju varit sötisen? Men ändå tillät jag inte mig tro det.

Inatt däremot ändrades det till att tro på det    Vid 00.15 låg vi i soffan och tittade på film.. jag la händerna på magen och rörde lite för att testa efter response, som jag brukar göra. Denna gång fick jag däremot chockande svar från andra sidan hihi :) Två klara upptryck under min handflata :) Jag tog pappas hand och la den där, men hepp..inget..buseunge.. denna gången va det du..  

Vi gick och la oss i sängen och försökte se på magen och känna. Återigen fick jag en spark på min hand :) Men pappa missade det.

Han fick ligga med handen på magen, men inget hände. Kanske för att vi va tysta och koncentrerade, tänkte jag. Haon svarar ju på ljud bla. Så vi började prata..och då hände det mest uppenbara.. En rejält knuff upp på pappas hand, som jag kände jätteväl inifrån och han utanpå   

UUUUNDERBART :)

Sen kände jag någon mer gång och när vi släckte för att sova och jag låg med magen på sidan, så kände jag busungen rörandes på insidan :) Helt otroligt underbart :) Kan ju säga att det inte var lätt för mamma att somna då hihi :) Blir det en natt unge som jag tro?

Hoppas haon ligger så bra så det känns idag med hihi..


Ovido - Quiz & Flashcards