Alla inlägg under maj 2010

Av Angelica - 12 maj 2010 15:44

Tar upp aftonbladet. Vad står det. Jo, trippelmord. med två ungdomar och en äldre man död.
Happ, va stod det här om dagen. Pappa och två yngre barn döda. Familjedrama.
Dagarna innan det. 16årig flicka mördad av ex eller nån annan?
Dag innan det? Kille runt 22 hittad svårt skadad..ingen vet vad som hänt..
Å så här håller det på.. Vad händer med Sverige??
KOmmer man ens våga gå ut snart? Låta sina barn gå ut eller känna nån överhuvudtaget för tydligen blir både främlingar, vänner och familjemedlemer mördare helt oväntat..usch

Av Angelica - 12 maj 2010 13:14

Japp, igår va det då dags att gå in i vecka 24 :) Trevligt :) Hade gått upp 2kg den veckan.

Läste lite om denna vecka och där stod det bla att vid den här tiden har många mammor börjat känna sig riktigt gravida då magen börjat synas mm. Att man förmodligen gått upp mellan 5-7kg, kanske mer..

KaNsKe..japp..en annan har ju gått upp ca16-17kg. Trevligt. Men men..bara hyresgästen har det bra i magen tills haon flyttar in hos oss för längre framtid :)

Det stod också att man kunde få ont i sidan nu för att livmodersmuskelaturen som töjer sig. Skönt läsa det för senaste dagarna har jag haft ont i vänster sida mer och mer..inte farligt ont, men ont är ju ändå ont..inte så nice. Å allt sådant är jag alltid lite fundersam med eftersom jag aldrig varit gravid innan och inte vet hur det ska kännas. SÅ va skönt läsa det nu att det är vanligt..inte för att det känns mindre då men :P dock blivit känsligare i revbenen på vänster sida om jag suttit för länge också. då vill jag gärna hålla i det också. trycka ihop det..känns rätt bra veta man inte ska sitta på kassastolen i det läget.


För övrigt så halvligger jag i sängen med datorn och spelar musik ihop med mitt lill* underverk :) det gillar haon..sparkas och grejsas :) Bra start på dagen då :)

Nästa vecka är det dags för blodprov (iiiisch) och lyssna på det underbara hjärtljudet igen...can't wait :)  

NU ska vi orka ta oss upp och se om kroppen orkar med att fixa mat till pappa :) inte samma kropp som för några månader sen precis..hehe

Av Angelica - 10 maj 2010 16:22

Underbart. Äntligen en bra läkare. En mänsklig med empat, känslor och förstående.

Tack vare denna människa ska vi få se vårt underverk igen och kolla så allt är bra med flöden mm..underbart..längtar tills det..undra hur stor du är då :)

Av Angelica - 10 maj 2010 10:44

Japp, då va det en ny dag då.

Vaknade inatt vid 03 för att det var en spindel i sängen. Vet dock inte om den var verklig eller inte. Mina drömmar och verkligheten har en tendens att smälta samman så att man knappt vet, men vilket som så avskyr jag ju spindlar så det är inte trevligt. Jag satte mig upp i panik, men kunde ju inte se vart den tog vägen i mörkret. Vågade knappt röra mig och ville ju inte tända lampan och väcka grabben bredvid. Nervös som jag var så skulle jag försöka sträcka mig efter mobilen och iaf få lite ljusare med den på. Såg inte vidare mycket då heller. Försökte våga lägga mig ner och övertala mig själv att det va en dröm. Ena kudden låg på golvet..vilket gjorde mig mer fundersam.. tillslut vågade jag lägga mig ner och somna om..vaknade dock flera ggr av oro..


Några timmar senare va det dags att vakna..låg som vanligt kvar i sängen med äpple och vatten för att våga gå ur sängen. Någon va glad och pigg då iaf :) Då blir mamma glad och släpper lite oro :) Flera starka sparkar och även response när man tryckte tillbaka :) finns det mycket bättre sätt att vakna på :)

Av Angelica - 9 maj 2010 23:31

VIll du eller vet du någon som vill ha kattungar? Nyfödda och klara för leverans slutet av juli.Blir både inne och ute katter :)

Svar innan 17 under måndagen

         

Av Angelica - 8 maj 2010 16:22

Sitter parkerad i soffan, medan grabbarna river och bygger ihop en dörr till vårt komplicerade lilla hus :) så det inte kommer in matos till lill*n sen när den sover i sovrummet. Hoppas dock de är klara snart för behöver bli lite mer bekväm i kläderna för att må bättre och andas bättre känner jag..kunna vara mig själv så bekväm som möjligt, enkelt sagt. inte så lätt när det finns främmat i huset. andningen blir tung i hals och bröstkorg då pulsen ökar i styrka/tryck.. gillar inte det obehaget..igår låg jag i soffan och tittade på tv. efter 30min i lugn så bara det kom från ingenstans. blev sådant tryck och kände hur pulsen bara steg..skumt sådant där..


När jag skulle lägga ut bilder förut så såg jag lite gamla..va ju intressant vilken skillnad det var. täntke lägga dom på rad och kika..låt oss backa i tiden...

                    

  

Av Angelica - 8 maj 2010 15:42

         Japp, då var besiktningen avklarad. Blankt papper...göööött   

Kände mig verkligen som en sådan där gravid kvinna man sett i filmer, då jag satt med i bilen och väntade på vår tur, med en från början full rulle med fika kex som på 5-10min hann försvinna ner till 5% kvar och smulor över hela magen..hihi.

Jackan var ju då inte knäppt mer än upp i halsen och till där magen går ut, för där går det inte. Hmm, känns som jag behöver komma på en lösning på detta snarast, men känner inte för att köpa en varmare jacka i maj precis. Inte pengar till en typ 2-3veckors jacka bara ju..hmm..sommaren får komma igång snart. måste gå i kjol. alla leggins, och allt man har under magen sitter åt så det gör ont och ger märken efter..iasch..gillar icke jag eller sötnosen där inne..


Kom igår på att jag inte tagit kort på magen på 2veckor. Händer ju en del nu. En själv kan inte fatta det, för man går ju med den hela tiden, men jäkla skillnad om man ser bilder. Så tog lite kort igår och idag.. så här verkar resultatet nu:



Av Angelica - 7 maj 2010 16:03

Japp, då har vi varit på första föräldragruppen. Det var tydligen rekord i mängder par där. Många som ska få i sensommaren härifrån, iår.

Va intressant att se vad det var för folk där. Endel man aldrig sett, några man sett, men inte mer än så osv. Så självklart kom det några "va ska dom ha barn" i huvudet :)

Hyfsat bly grupp första gången..hihi.

Hände väl inte allt för mycket idag. Va presentation först osv. Tur jag inte tagit reda på vad vi ska få, för då hade jag haft svårt att undanhålla det, när de frågade vad alla skulle få. :-) Min kropp skulle avslöjat om jag visste det..hiih.

Tror iaf vi var sist i gruppen med beräknad förlossningsdatum, men hade ett par med några dagar innan.

Man blir allt nyfiken på när man kommer få. OM det blir tidigare eller försent. Kan ju ändras runt massa bland gruppens nedkomster..hehe

Va även lite intressant att se hur olika stora folk var i respektive vecka, jämfört med en själv..

Ovido - Quiz & Flashcards