Alla inlägg den 14 maj 2010

Av Angelica - 14 maj 2010 12:35

Väldans vad livlig du är nu mitt underverk :) Igårkväll också. I morse vaknade jag nmågra ggr och varje gång kände jag dig sparka glatt där inne..eller snurra runt då jag snurrade runt hehe..att du får plats alltså.hihi Skönt att känna det underbara liv varje gång jag vaknar iaf..vet att du är där och det är verkligt :) finns det bättre? :)


Nu sitter jag i telekö till fk för att fråga lite saker igen. litar inte på att allt är rätt även då jag fått ett svar tidigare.de snurrar ju bara  till det och säger olika. så bäst kolla igen. Å självklart var det extra lång kö idag så hade plats 270..jippi..

Men har iaf underhållning undertiden då mitt underverk leker runt i magen för fullt :-) riktigt gosig hihi..om man kan säga så..ibland är det som sparkar, men ibland bara det rör runt..så antar det är att du rör dig då..


Ska nog börja fixa lite musik inför förlossningen.. ja det är några månader kvar, men man kan ju inte göra allt i sista sekund, man hinner ändra sig flera ggr, samt att man vet aldrig hur en graviditet kan bli för tidig eller för sen..


Märkte idag att jag har börjat få små bristningar på sidorna av kroppen också.attans..räckte det inte med de  jag redan fått..inte så många,men på synliga ställen..Så måste jag orka gå in i duschen också..så trökigt.är ju inte bara gå in och ur som killar gör eller ens som jag brukar göra..när jag reser mig från soffan här snart så är det också spännande om kroppens leder ens vill göra så jag kan stå. lite komiskt, men ändå inte. får ta stöd av sambon ibland då för jag inte kan röra mig. men men jag har iaf blivit lite bättre då jag gjort saker i mitt tempo och ork. så dagarna är inte så jobbiga när jag kan göra så..andningsproblemet har också minskat lite när jag inte har så mö ångest i mig pga krångel..hoppas det fortsätter minska ist för öka..va obehagligt


Öh, vad hände nu i telekön..helt plötsligt börjar det pipa bara. som jag ska lägga på..och som nån försöker trycka nån knapp samtidigt..hmm..nu blev det tyst..va fasiken..och klick och tyst..ovill ju inte lägga på när man suttit så länge i kö.iiiiirriterande

Ovido - Quiz & Flashcards