Alla inlägg den 26 maj 2010

Av Angelica - 26 maj 2010 19:01

Idag va det dags att se vårt underverk igen :) En extratid på specialmödravården Va riktigt skönt att haft detta möte. Äntligen att man kände att nån förstod, lyssnade och gav råd och tips. Så man kände sig trygg.Nån som vet vad man gått igenom och sett tidigare. :(

Iaf, vi gick sen in och gjorde ultraljud på vår sötnos. Himlans skillnad i storlek sen sist då man kunde se hela kroppen på bilden, men nu fick man röra runt för lill*n är större :)

Flödet i navelsträngen va bra, navelsträngen såg bra ut, hjärtljude, storleken och allt va det nu va :) en kurva som gjordes som inte brukar va så jämn och lätt annars, va tydligen jättebra ocksp :) Good Boy or Girl :)

Haon vägde ungefär 900gr och varje mått som gjordes visade eg bf 1-2sep (har bf 6sep), men det ändras ju inte nu eftersom alla storlekar kan vara annorlunda ju större de blir. Fast ändå..tror lite på 1-2sep, eftersom de ändrade fram datumet några dagar från början, som kändes fel. vi räknade ju från fredagar förut och nu tisdagar. Samt att min mage är i övre delen av kurvan och lill*n även är i övre delen av kurvan tydligen då..hihi.. Men men..bara bra för då känns det ännu säkrare om det skulle startas för tidigt.

Påtal om sådant..funderar på om jag har lite känningar av små sammandragningar. det är ju normalt eftersom det spänner sig osv, så inget oroa sig för, men har ju aldrig varit gravid förut så vet ju som sagt inte vad det e..


Åh, kan inte fatta att om tex 2år så går vi med vår son eller dotter mellan oss ochhåller i varsin arm och lyfter över pölar osv och busungen skrattar så sött och går med en keps bakåtvänd :) sååå sött :) vårt egna lilla underverk :)

Ovido - Quiz & Flashcards