Alla inlägg den 10 maj 2010

Av Angelica - 10 maj 2010 16:22

Underbart. Äntligen en bra läkare. En mänsklig med empat, känslor och förstående.

Tack vare denna människa ska vi få se vårt underverk igen och kolla så allt är bra med flöden mm..underbart..längtar tills det..undra hur stor du är då :)

Av Angelica - 10 maj 2010 10:44

Japp, då va det en ny dag då.

Vaknade inatt vid 03 för att det var en spindel i sängen. Vet dock inte om den var verklig eller inte. Mina drömmar och verkligheten har en tendens att smälta samman så att man knappt vet, men vilket som så avskyr jag ju spindlar så det är inte trevligt. Jag satte mig upp i panik, men kunde ju inte se vart den tog vägen i mörkret. Vågade knappt röra mig och ville ju inte tända lampan och väcka grabben bredvid. Nervös som jag var så skulle jag försöka sträcka mig efter mobilen och iaf få lite ljusare med den på. Såg inte vidare mycket då heller. Försökte våga lägga mig ner och övertala mig själv att det va en dröm. Ena kudden låg på golvet..vilket gjorde mig mer fundersam.. tillslut vågade jag lägga mig ner och somna om..vaknade dock flera ggr av oro..


Några timmar senare va det dags att vakna..låg som vanligt kvar i sängen med äpple och vatten för att våga gå ur sängen. Någon va glad och pigg då iaf :) Då blir mamma glad och släpper lite oro :) Flera starka sparkar och även response när man tryckte tillbaka :) finns det mycket bättre sätt att vakna på :)

Ovido - Quiz & Flashcards