Alla inlägg den 26 augusti 2010

Av Angelica - 26 augusti 2010 12:27

Japp, igårkväll tog jag en liten snabbsväng på vågen..å vad visade det..jo att den vikten som visade sig där va dubbelt så mycket mot vad jag vägde när jag började 1an på gymnasiet. Hur otroligt är det eg?.. att två av min dåvarande person är samma som en mig just nu..happ..inte undra på att jag knappt kan röra mig ibland..


påtal om det..natten har inte varit vidare skoj.. Kunde knappt röra mig för det gjorde så ont i höger sida benet å allt där..å utöver det så kliade kroppen mer än vanligt..inte nog med att magen kliar som fasiken, men hela kvällen igår utvecklades det mer kliande..som jag skrev i gårkvällens inlägg.. idag ser man tom knottrorna på händerna och överallt..hela armarna ser nästan ut som jag har pricksjukan..trevligt..kan bara gissa hur nästa natt blir..


I morse va det till att åka till vårdcentralen vid halv nio, fortfarande fastande, och gå in på labbet för att få ett stick i fingret och dricka massa socker typ.. sen sitta still och tröka i 2h innan ännu ett stick.. som tur va lyckades jag få en kompis att komma dit och spela kort..tur det annars hade man blivit knäpp på stirrandet och hade nog kliat sönder mig också om jag inte haft nåt som sysselsatte mig..

Vet dock inte resultatet än..får se om de ringer snart..


Nu sitter man hemma igen och kliiiiar och kliiiiar överallt..blir galen..dumma e att duscha blir inte så bra för magens kliande..hmm..

Kanske skulle försöka orka stå upp länge nog att göra ordning skötbordet :)

Ovido - Quiz & Flashcards