Alla inlägg den 1 augusti 2010

Av Angelica - 1 augusti 2010 21:08

Antingen har jag inte lärt mig denna bloggen så bra (dock inte kollat upp så mö :) eller så finns det inte sätt att svara på era kommentarer..lite synd tycker jag..vill ju gärna kunna ge svar tillbaka..ska kolla upp detta..men fortsätt gärna skriva..även om det bara är ett litet stampande så jag vet att ni läser :) är lite kul veta vilka ni är ibland :-)


Vilken underbar eftermiddag kväll för övrigt..vädret gjorde en helomvändning..solsken mellan de stora molnen, nästan vindstilla och riktig behaglig värme.. perfekt för mig som är obekväm i alllt nu förtiden.. Vi hade bjudit över svärföräldrar och svägerska med sambo..blev fika, kasta pil och spela kubb.. va väldigt trevligt.. kubb blev 1-1 till lagen för sista avgörande matchen ville aldrig ta slut..vi spelade den nog i 2h..tillslut sa vi oavgjord när lagen återigen lyckats få 5var..annars hade iv väl stått till imorn..

Väldigt glad att min kropp klarade av allt utan problem..otroligt.. å det är så skönt för det påverkar verkligen humöret hur kroppen e nu förtiden eller vädret (pga klädproblemen så val och obekväma pga illamåendet..).

Nu blirt det iaf att sätta sig ner en stund och  njua av bäsen där inne :) samt att invänta nästa dag av uttråkning då sambon jobbar, samt illamåendet som verkar hänga i fram till eftermiddagarna nu förtiden..suck..

Av Angelica - 1 augusti 2010 13:28

Igår tänkte vi göra ännu mer förberedelser inför vår sötaste underbaraste son eller dotters hemkomst. Detta genom att baka massa bullar så vi har fika inför besök efter BB. :-) vem har tid, ork eller pengar till fixa fika då? när man vill lägga all sin tid och pengar på saker till vårt underbara knyte hihi..

Mamma lyckads dra fram en stol till bänken och sitta där och klena in degen med kanel och det va ansträngande nog..blicken snurrade, skapade illamående och dålig fokus..så det vara bara gå lägga sig på sängen igen och stirra när pappsen fortsatte..jippi så kul när man vill va med och grejsa.. Samma idag..förstår icke varför..så är parkerad till eftermiddagen typ..sen kan man ha tur att kunna gå omkring..


Påtal om förberedelser..vägen in..satt här om dagen och hörde på radion om total stopp på E20, den vägen vi kommer åka för att komma till sjukhuset. Där de byggt tvåfiligt på ena sidan och det dumma med en fil på andra sidan som ingen kan komma om på..vad fasiken skulle man göra om det blir stopp där när man ska in? be alla köra ner i diket? hihi..


Japp, nu är man snart inne i v 36..å idag visade vågen 30kg + ...  jippi..å än är det inte slut på viktökningen antar jag..

och hittills har jag haft "fin" mage enligt BM osv också..kommer nog tyvärr inte va så länge till..verkar få lite bristningar där nu, samt på utsidan av låren..shiiiit..där syns de ju liksom..hoppas de försvinner sen..

Ovido - Quiz & Flashcards