Alla inlägg den 24 augusti 2010

Av Angelica - 24 augusti 2010 15:55

Du är på dag 267 av 280. (95,4%).

Du är i vecka 39.
Du har gått 38 fulla veckor och 0 fulla dagar (v38+0).
Du är i 9:e kalendermånaden.
Du är i 10:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Mån 6 sep 2010
Du har 13 dagar kvar till beräknad förlossning.
Ja då går man in i v 39 idag då..ännu större och tyngre.osch osch..
Hur har de senaste dagarna varit..jo smått jobbiga.. har fått sådan klåda så jag ligger och kliar mig på nätterna på magen..inte bra..det driver en till vansinne och ser hemskt ut.. :( jäkla vändningsförsök alltså..de skulle haft det med i varning.. I söndags fick jag lägga mig med potatismjöl på magen.,vilket självklart slutade med att det inte bara va på magen..utan i sängen, golvet, på bänkar där magen slår i haha och ja överallt typ..va det såg ut..hjälpte det..hmm..svårt att säga..har fortfarande kvar det ju.. Köpte också en olja för att lindra, men vet inte hur bra det hjälper heller..så igår blev jag galen på det och ringde vårdcentralen och fick tid hos läkare. Även han blev lite tveksam på vad man skulle göra. fick iaf ett recept som jag idag testat..får se om det hjälper..just nu börjar det klia igen iaf så humöret lär sjunka..om det nu går..vaknade nämligen på helt fel sida..antagligen den kliande sidan..å den sidan många kan vakna på sista veckorna tydligen :( :) bara varit så irriterad på allt..men har gått hyfsat bra ändå..sa inte ens nåt tydligt då de va 30min sena och ingen varken sa till varför eller förlåt för det när vi va på spec förut..eller när bvc barnstol inte kändes så himlans säker att montera..eller när jag såg mig själv i spegeln..eller när benen knappt klarar lyfta upp mig två trappsteg in till huset..tur det inte är fler ändå :) Sen att man får be sambon hjälpa en lyfta upp benet när man lägger sig i soffan för att inte få allt för ont, tar ju lite på ens tålamod tillslut också..ligga kvar i sängen å vänta som att man är ett litet barn igen, för att killen ska kunna hjälpa en upp utan allt för mö ont.å på detta ska man också krångla med fk å jobb å allt med..pust.. tacka vettja få skriva av sig lite ibland..
På vårdcentralen igår påpekade de flesta jag mötte på, kända som okända, om vilken rejäl kula jag har, 2?, snart och VA? efter att jag sa jag gått upp 35kg. några ställde sig tom bredvid mig och skratta och frågade om jag kunde se fötterna.. :)
Skönt va idag iaf att få höra från arbetskollega att hon knappt kände igen mig..skönt det när jag ser hur stor och svullen jag tom är i ansiktet..å även läpparna som sagt..osch,.
Nej nu lääängtar jag tills vår bäse är född alltså.. otroligt..snart kommer det vara en synlig person...med ett riktigt namn..inte bara bäse..hihi :)

Ovido - Quiz & Flashcards