Alla inlägg den 9 augusti 2010

Av Angelica - 9 augusti 2010 19:49

Ja idag är det måndag, vilket betyder slutet på ännu en hel vecka och är där med 4veckor kvar till BF. Otroligt vad tiden har gått..visserligen tror de flesta att jag får tidigare..dumma e att man nästan blivit inställd på det nu, men eg kanske man går över.well well..

Hoppas ändå på lite tidigare av flera skäl..samtidigt som man kommer sakna  känslan av att ha ett underverk växa inom sig..känna sparkar och prata med den där inne :)

Å vad konstigt det kommer bli att kunna ligga på mage, duscha utan problem och ja..ALLT..man har nästan ställt sig in påå att vara så här stor resten av livet hehe..kan inte tänka mig nåt annat nu ju..

Igår försökte jag mig på köra bil lite, men inser det e nog ingen idé. en liten bromsning och magen lär få rejäl smäll av ratten. kom ju knappt in lr ut och inte lättaste att dra fram sätet kan jag säga..haha.. Speciellt inte heller när ljumskarna börjat göra mer ont också.. Så igår när jag skulle hämta sambon på jobbet så bytte jag direkt placering och satte mig på passagerarsidan så han fick köra..inte riskera klämma min lilla bebis..

Har ni förresten tänkt på hur mörkt det helt plötsligt blivit på kvällarna och nätterna? va nästan lite mysigt men otäckt att gå till bilen med gatulamporna och vattenpölarna..å inatt när jag vaknde för att gå och kissa så såg jag verkligen ingenting. fick idag gå och köpa en sådan där liten ljusgrej man kan sätta direkt i uttaget bara så man har ett ljus att följa genom rummet på natten..får se hur natten blir idag :-)


Imorn e det dags att se om sötisen vänt sig..tveeeksamt..verkar trivas sittandes..hihi

Ovido - Quiz & Flashcards