Alla inlägg den 2 augusti 2010

Av Angelica - 2 augusti 2010 22:01

Vilken fin kväll det blev.. gick ut och försökte klippa busken som växt som fasiken..iaf det jag nådde och där jag vågade gå efter jag sett en stor spindel.. efteråt kändes det som att det kliade överallt ju..hehe..

I den våta trädgården såg vi en söt liten groda försöka ta sig fram efter att David klippt gräsmattan.. när jag sen sätter mig i stolen och läser reklamen så ser jag i vinkel hur något rör sig..jo då är den lilla haren tillbaka.. :) så söt..undrar om det är samma vi sett några ggr senaste 2veckorna. Den är en tonåring.. :) å kom närmare och närmare åt det hållet jag satt och ställde öronen så sött rakt upp..hihi..vilket nog va skälet till varför den blev så rädd då david kom ut..synd jag som skulle ge den morötter :) kunde ju tyvärr inte kasta dom dit för då blir lillen väl rädd för det..får se om den hittar det tills imorn :)

Av Angelica - 2 augusti 2010 14:11

Det är inte första och lär inte va sista gången man suckar högt och slänger några svordomar åt de anställda på kommunkontoren..åååh.. Hur kan de ha högre lön än en annan när de fasiken aldrig har svar på nåt och om de väl har det så r det tveksamt eller fel.. de vet inte ens om vad deras egna arbetsuppgifter är, verkar det som. Sen gäller det också att kunna få tag i dom för är man där eller ringer så är det ständigt lunch, fika eller annat skit,..åååh..

 Om vi bara ser på de senaste månaderna - vi har ringt och ringt, men aldrig är gubben inne. När man väl får tag i honom så vet han inte riktigt, säger att vi ska ringa mr x ist..när vi ringer dit och vääääl får tag i den, ja då säger den att vi ska ringa den första gubben osv..skickar samtalen och mötena fram och tillbaka..de verkar alltså inte veta vem av dom som sköter vad. Som jag även skrev så när de väl säger nåt så säger den andra nåt annat, så man kan inte känna sig trygg med svaren precis.

Vi gick bla dit en gång och försökte få svar, för de är skitdåliga på förklara nåt för personer som inte har en aning om hur det fungerar. Det är ju deras jobb. Vad gör gubben då? jo tittar inte på mig en enda gång..när jag tom frågar honom en sak, så inte en blick åt mig utan  tittar på David och svarar honom, som att min röst skulle kommit från honom flera m bort i en stol?..snacka om att jag va nära att påpeka till honom att "HALLÅ jag är den som pratar med dig, här borta". Så ohyfsat.


Denna gången gällde det faderskapsbekräftelse. Detta ville jag göra innan barnet föds, fall om att nåt händer mig under förlossningen eller annat. Så David har rätten att han är pappa, får ta beslut och även får med sig den lill* hem. Denna information får vi inte förrän rätt sent i graviditeten och påstås då att det är mycket att göra plus semester, så ring 2aug. detta gör vi efter 2månaders väntan. Men får då igen att det är så mycket att göra för henne att hon inte kan göra nåt förrän efter förlossninge..åååååh vad irriterad jag blir. Har väldigt svårt att tro det kan ta så lång tid att skriva på att han e pappan, samt knappast att det kan va så mycket att göra i 4månader. DÅ får la de för fasiken anställa en till då!! mängder med folk behöver ju jobb..åååh.. undra om det går göras i en annan ort?..får läsa om detta lite idag.. Har en annan mycket att göra på jobbet så jobbar man snabbare, jobbar över eller mister lite rast..gör de det? nej säkert extra raster också.

Ovido - Quiz & Flashcards