Alla inlägg under december 2010

Av Angelica - 3 december 2010 10:03

Sådant här väder gör en glad. Visst det är kallt, men vilka fototillfällen och va mysigt det är :-) Hann smita ut en snabbsväng och ta några kort iaf :-)

      

Av Angelica - 2 december 2010 17:30

Ja, då har dagens ljus på himlen slocknat igen och mörkret har smugit sig fram. Det gör dock inget, för det är så mysigt nu när julfönstrna har röda julgardiner och julstjärnor eller annat. Sådan kärleksfull värme.

Dagarna är underbart mysiga också när vädret är som idag, praktiskt taget vindstilla, massa minus, och massa glittrande snö praktiskt taget överallt. Så otroligt mysigt och fint.

Igår kväll gick jag ut och gick i Vara och kikade. Känns riktigt fräscht när kinderna blir röda.


Idag hade jag och två andra nyblivna första gångs mammor bestämt att träffas för att gå ut och gå. Vi gick lite överallt i Vara i ca 2h. Riktigt skönt. Inte nog med att jag får frisk luft och motion för kroppen och Savannah frisk luft och kan sova så gott, så får ju även ens själ och sinne förfriskning. Komma utanför dörren här hemma och se något annat än samma väggar och väg. FIck även träffa lite nytt folk och känna av socialt umgänge på annan nivå än vad Savannah än kan ge :-)
Kändes verkligen som man gjort nåt av dagen och man levt lite. Känner sig som en människa igen så att säga :-)
Jag är inte alls lika lättretlig och trött på mycket som man kan vara efter suttit hemma sen januari. Känner mig mycket gladare och friskare :-)
Hoppas på en tur ut att gå imorn igen.


Efter vi hade gått idag så gick jag och Savannah till min mamma/hennes mormor en sväng. Va skeptisk och fundersam hon ser ut först. hehe.. nya miljöner att spana in mm. Efter ett tag släppte det allt och mungiporna gled glatt uppåt. Förutom en gång då de föll ner och fick tårar från ögonen för Theo började skällde till. Jag hoppade ju tom till så inte undra på att hon blev rädd stackarn.
När hon låg på bordet för att bytas på så började hon ge sig f*n på att rulla runt också. Det har hon nog inte riktigt känt att hon har haft möjlighet till tidigare, då hon legat på en fäll. Tror den formar sig så bra runt henne att hon inte riktigt kommer runt när det är första gången hon ska göra det och är osäker hihi..


Nu är det dags att skriva julkorten, för de kom hem i posten idag :-) Ska bli kul. Får se om lillgumman sover lite då. Dock tveksamt, för senaste veckan har pappsen blivit riktig klumseduns. Tappar mobilen, putter till spjälsängen, går på leksaker och ja jag vet inte vad..haha..varje gång hon somnat..slår aldrig fel :-p

Ovido - Quiz & Flashcards