Alla inlägg den 18 februari 2011

Av Angelica - 18 februari 2011 10:30

Igår kväll kröp jag och sambon upp i soffan för att titta på OTH, som vi gör varje vecka. Denna vecka, handlade det ju självklart om alla hjärtans dag, vilket innebär ROMANTIK :-)

självklart som tjej, så hoppas man ju på att killen tar in lite lärdomar av detta :-P Kanske inte just för alla hjärtans dag, utan för kärlek i sig.. Olika små som stora sätt, man kan visa hur mycket någon betyder för en..Känslor och uppskattning..

När man var singel så drööömde man ju sig bort när man såg sådant här och kanske hamnade i ett moln av depp efteråt när man undrade om man någonsin skulle hitta någon..Behöver dock inte tänka på det längre :)

Men man kan ändå ligga och drömma sig bort när man ser på sådana scener. hihi.

Så sa jag självklart efteråt nåt i stil med ' se, så kan man ju göra. det var ju gulligt, snacka om att visa sin kärlek' hihi.. Å vad är en ungefär klassisk kommentar av en kille då med ett skratt "asch, det är så överdrivet".

Åh visst, sjääälvklart kan det vara lite överdrivet om man tänker på att vissa saker de gör inte är så lätta att fixa i verkligeheten. Det var nämligen 3-4par man såg och det ena paret hade ju överraskat med privat middag med massa upphängt mm på en klubb och en artist som som tjejen velat se, uppträdande bara för dom på scenen. Jaa, det är klart hur lätt är det att få tag i en artist just så där utan att vara svinrik? okej, där håller jag med..överdrivet :) men det är ju också tv..hihi

Dock så menade sambon överdrivet i det mesta - MEEEN där håller jag inte med.. Kan egentligen att visa sin kärlek för den person man är tillsammans med, vara överdriven? Nej, anser jag. Älskar man någon och har möjligheten att göra något fint (litet som stort) så är inte det till att vara överdriven. Det är inte till att vara nån "toffel" som säkert några av killpolarna skulle kalla killen som gjorde nåt speciellt haha.. Nej nej.. det kan omöjligt bli kallat överdrivet att uppskatta sin partner och visa sin kärlek för den. Never. Man kan bara vara åt tvärtom hållet..eller hur? Jag säger ju alltså inte att man behöver vara massvis romantiskt, utan just bara diskussionen om man kan kalla det överdrivet:). Tänk om det visades mer kärlek i världen, va mycket bättre plats det varit. det kan aldrig finnas för mycket kärlek...eller vad säger ni?

Ovido - Quiz & Flashcards