Alla inlägg den 7 februari 2011

Av Angelica - 7 februari 2011 17:10

Idag är det en vecka kvar till alla hjärtans dag. Om ca en månad är det både sambokalas och vår årsdag att fira.. + att det alldeles nyss var jul.. Det krävs mycket av minne eller fantasi för att komma på saker att ge till sin kära.

Jag brukar dock inte ha problem, då jag har överflöde av fantasi :) och gärna vill ge saker om har betydelse på något vis. Antingen känslor eller att det visar hur väl man känner varann.

Det luriga jag nu upptäcker, är att jag kommer på massa bra saker, men dom kanske är mer perfekta att nån skulle ge mig ist :-P  alla dom skulle jag bli helt överlycklig att få för de har, som jag skrev känslor i sig mm. inte bara en sak hit och dit. Det är inte så noga. Jag har alltid varit en person som hellre vill ha en lapp med några känslor nerkladdade än en dyr sak.. Frågan är om killar uppskattar samma sak :-P

Så nu har jag beslutsångest vad jag ska välja, om det går fixa och om det går fixa inom den tidsramen jag behöver..plus att jag brukar få svårt att hålla mig att ge det till rätt tillfälle..som i julas..gav alldeles för mycket, bara för jag älskade sakerna så mycket, att jag inte kunde hålla mig att se reaktionen..hihi.

Just nu känner jag nästan för strunta i det, för jag kan inte bestämma mig om vilken idé..känner inte ni så ibland? nåt kan vara så kul att man tillslut inte ens gör det pga det,.hihi

Ovido - Quiz & Flashcards