Alla inlägg den 1 februari 2011

Av Angelica - 1 februari 2011 12:50

I förrgår var vår dotter redan 5månader.. va tiden flyger..Några välanvända ord, då man säger dom varje månad ungefär :-P Men jag kan ändå inte låta bli att bli lika förhundrad av hur det kan gått ännu en månad.Tänka sig att så snabbt gick verkligen inte 5månader förra året, då man läääängtade och väntade på att få träffa det lilla miraklet (och även slippa spy kanske:P)

Varje dag känns det som det händer nåt nytt med lilltjejen. Om det är bus,skratt,matsmaker,nya plasksätt i vattnet, nya tjuriga eller glada toner..ja nåt är det..

Nu senaste dagarna har ju det nya varit att chocka mamma när hon kikar till henne i sängen.. Japp..så idag blev det till att sänka ett snäpp och även sätta i nya påslakan och spjälskydd. :-) alltid lika kul.

en lite historia om det - satt och kollade gamla kort och fann några jag tyckte var så enkla,söta och perfekta, i min lillasysters säng för några år sedan. Undrade om morsan hade kvar dom, men icke. Samma dag råkade jag finna samma på tradera och vann budet..hur sannolikt är det :)

Så första bilden är hur lilldamen tydligen inte skulle vila riktigt än utan ta ett äventyr mot nallen..ligger inte rätt på nåt vis efter placeringen jag la henne på :-) Andra bilden är vad hon får vila i nästa gång :) om en stund

 

  

Ovido - Quiz & Flashcards