Alla inlägg den 9 februari 2011

Av Angelica - 9 februari 2011 16:27

Igår var det sambons lediga dag, vilket gjorde att jag och Savannah fick sällskap och hjälp (eller tvärtom:) här hemma. David skulle in till vara för att göra den årliga ögonkontrollen och samtidigt passade jag på att cykla lite, eftersom bustjejen hade somnat. David blev sen, då de hade glömt skriva med hans tid och bokat in andra. Sådant kan reta en rejält, om man har mycket att göra och den tiden eg inte passade in i dagen innan redan. Som i detta fall så missade vi besök från en vän och hennes kille från tyskland som var på besök. Ja självklart var det mer faktorer inblandade, men en tid som slår fel kan avgöra mycket...well well..får hoppas det blir nästa gång.

Vi hade dessutom en långpromenad igår, som jag behöver ta varje dag nu i kamp mot vikten och för ett bättre mående. Skönt att få sällskap denna dag. Savannah gör än så länge inte så mycket sällskap i en sådan promenad..När jag väl kom hem så var mina ben helt slut. Som någon huggit mig i låren, fast på ett mindre ont sätt så klart :-P

MIn nerv i vänsterbenet har börjat ta stryk av promenaderna igen. Detta kan göra att gåendet minskar ibland. Icke bra..

När vi sedan kom in så verkade det som att Savannah vaknat upp med kapaciteten att ta helt nya toner. Toner som spränger i ens öron och tålamod..Ojoj.. Lyckades filma det med mobilen, så kanske lägger in det här sen..:) Låter rätt så roligt faktiskt..så länge man kan stänga av det, men det går ju inte utanför det filmade i live tillfället så att säga :)


Idag var det dags för BVC.. Savannah hade växt redigt och rejält både i längd och bredd :P Hon var förmodligen lite längre än vad som skrevs, eftersom hon inte var så förtjust i barnmorskan så va det protest mot längdkollen. Tror faktiskt hon tog vaccinet lugnare :) Visserligen va hon också väldigt trött och en främling kom och drog i henne med bara blöja..skulle inte du också bli lite panikslagen då? eh jo :)

Efter det passade vi på ta promenad genom lilla orten..det var ju sjukt underbart väder..nej friskt väder va det :) Solen lyste, knappt någon vind och perfekta grader..helt fantastiskt :)Vi ville verkligen inte gå in sen, men hade massa annat som behövde göras..trökigt att det ska regn/snöa imorgon nu då..jag som hade sett fram emot att gå ut och gå med de två tjejer och småbarn som jag brukar göra..det var ett tag sedan..får se hur det blir med det..hmm

Ovido - Quiz & Flashcards