Alla inlägg den 1 januari 2011

Av Angelica - 1 januari 2011 19:10

Gott Nytt År

1/1-11 har det alltså redan blivit. Var tar tiden vägen. Och med den poängen så blir inte detta inlägg långt, för tiden försvinner som sagt och har annat att göra nu :-P

Lilltjejen ligger här bredvid och berättar massa för mig och stackars får säkert massa fel response, då jag inte förstår ett av hennes bebisord :-P

Nu har hon börjat testa lite matsorter. Imorgon blir det nog potatis med majs och kanske även lite morot. Hade ju gått idag, men då missar pappsen det och behöver dessutom kameraman när något sådant händer, men men, det roliga med vårt jobb är ju att då kan man jobba lördagskvällar..suck..


Igår var det nyårsafton och vi myste som den lilla gosiga familj vi är. Med lite god mat inne och tända ljus så satt vi nästan ihop och åt på golvet för att Savannah skulle få känna att vi va med henne också..mysigt :) Utanför blåste det upp rejält på bara tio min och några ggr vandrade tankarna iväg på vad som skulle hända om träden knäcktes utanför..usch.. men det gjorde de inte som tur var..


Har ni tänkt på att i år kommer några få det lättaste, fräckaste , men ändå tråkigaste födelsedata... 111111. födas 11nov2011 är ju väldiigt lätt att komma ihåg, men även lite tråkigt att skriva 6st streck.. :)

Jaja.. nu ska jag återgå till att smågrejsa runt i huset, när mörkret ligger mysandes utanför och musiken spelas i lagom nivå..får se om Savannah vill vara med eller om hon ska sova en stund :)

Ovido - Quiz & Flashcards