Alla inlägg den 13 september 2012

Av Angelica - 13 september 2012 15:29

Klockan har gått förbi 09.11 den 13september vilket betyder att vår underbara andra Dotter Hailey Alissa redan är 1 hel månad :-) I en hel månad av har vi haft lyckan att ha två döttrar att överrösa vår kärlek till :-) Man kan inte tänka sig hur livet var innan, för båda våra döttrar har alltid varit här med oss..eller hur? ni vet hur jag menar :D


Det är nu som det även börjar bli lite "roligare". Hailey börjar få lite bättre rutiner och varje dag ser man hur hon utvecklas på något nytt vis. Hon håller sig vaken längre stunder, börjar kika mer ist för att gnälla,  följer saker och röster och dessutom log hon mot speldosan här om dagen och jag tror tom mamma fick nåt lite halvleende, men jag var dock inte lika intressant som gardinen bakom mig var, så det avbröts :P En personlighet växer fram med varje ögonblick. Det är så underbart att se.


Något mer underbart är att se döttrarnas kontakt med varann. Hur Savannah springer och hämtar handduk för att Hailey har spytt när vi försöker få ett familjefoto och vi vuxna inte hunnit se det ännu :P Hur hon går och säger "lilla gumman" "lilla stumpan" till lillasyster, precis som mamma gör :) Hur hon får lite små "panik" när Hailey börjar bajsa då mamma tagit av blöjan hehe eller allmänt hur mysigt det ser ut när hon klappar henne på huvudet på morgonen och säger "hej hailelili" :-)


Dessutom har vi börjat se likheter på de små systrarna. Inte nog med deras bestämdhet, för den föddes dom med hihi, men även utseende och små ljud. Först såg vi ju ingen likhet i Hailey från någon av oss, men nu börjar det smyga fram lite smådrag från storasyster. Speciellt när hon ligger med nappen och snuttar i famnen och stirrar trött och nyfiket på en. Då är det som man är tillbaka två år i tiden. Tänka sig vad tiden flyger..

   

Ovido - Quiz & Flashcards