Alla inlägg den 12 september 2012

Av Angelica - 12 september 2012 14:23

Valen..

..är inte alltid lätta även om det inte är några jättebeslut. Hailey har redan växt ur storlek 50 och man ska sortera ut kläderna ur lådorna. Samtidigt som man gör det börjar man även sortera i Savannahs kläder. MEN hur ska jag sortera? Om man börjar med Haileys. Det finns ju endel små kläder som är "hennes" så att säga. Några man vill spara till henne som hon kan få när hon blir äldre och se att det var tex hennes första body hon hade på BB osv. Lite sentimentalt :-) Så gjorde jag ju med Savannahs kläder. Men vilka blir det tro :) När Savannah växt ur sina kläder så valde man ju även att spara endel kläder fall om att man en dag fick en flicka till, vilket nu är fallet och väldigt smidigt att ha några extra bodys och byxor mm när Hailey spyr ner sig...iigen.. :P NU vet man inte om det är någon idé. Man kanske inte skaffar fler barn och om man gör det blir det förmodligen fler år framåt och vem vet om man då vill ha kläder med dagens mode? Dessutom kanske barnet föds på fel halvår och inte kommer kunna ha endel kläder för vädret. Hmm.. Så egentligen är det väl smartare att försöka sälja dom och på så vis få tillbaka lite och köpa nytt för??

MEN så slog det mig att dockorna behöver ju kläder hehe och dockkläder är då inte billigt. Hmm, ja dessa val får jag väl fundera lite på.


Men när man ändå var i gång som sagt, så började jag även rensa i Savannahs garderob. Där är beslutet lite svårare känns det som. Ska något sparas som senimentalt minne? Eller är hon för stor för det nu? Ska man spara kläder som Hailey sen kan ha? Men vill man verkligen spara alla? Jag är ju trots allt en tjej som hela livet drömt om att shoppa små söta barnkläder :-) Jag lär ju alltså vilja köpa några nya :-) Då kan det ju vara bra att få in lite pengar till de nya kläderna genom att sälja av lite gamla? MEN vilka? Man har ju några kläder man alltid gillar mer än andra och självklart vill man ju då välja att spara dom, men vem säger att Hailey inte passar bättre i vissa kläder som Savannah inte passade lika bra i? Dessutom kan det ju vara bra att ha några kläder man inte känner sig lika rädd om..eller?


Ja som sagt, kanske inte världsproblem direkt hihi. Men det är ändå beslut man ska ta och känna sig nöjd med. Har ju lika svårt att besluta mig med de pojkkläder och sängkläder mm som jag har oanvända fall jag skulle fått en pojke. Där har jag också svårt att besluta mig.


Så är det någon som känner de har behov av lite billiga oanvända pojkkläder storlekar 50,56,62,68 eller

flickkläder allt från 50-80 använda, så säg till. :) HIttade dessutom två helt oanvända förpackningar av amningskupor om någon är intresserad av det ist för köpa till vanligt pris :) Även lite mammakläder och kläder i större storlekar som kanske inte är just mammakläder. Säg till. Jag rensar garderober för att fylla plånboken lite hehe. Har dessutom massa prylar lite vad som. Tex Stor svart rundaktig lampskärm till att ha över nåt bord mm. :)


För övrigt är jag inne på dag 3 av viktväktarna och hungern ligger väl och gryr lite då jag inte riktigt vant kroppen ännu, men det blir nog bättre. Sitter och skriver ut massa poäng, gör olika recept och menyer för att ha i förväg och underlätta, men puh vilket pissjobb det är att sitta med nu.Blä Det är ju inte vad man vill pyssla med när barnen låter mamma vila lite precis :P


Dessutom är det imorgon den 13e september..och vad betyder det..jo att vårt hjärtegull redan är 1månad :-) Kärlek.

Ovido - Quiz & Flashcards