Alla inlägg den 22 augusti 2011

Av Angelica - 22 augusti 2011 11:28

Ojoj vad tiden flyger iväg när man har skoj :-) Jag har nog inte skrivit här sen strax efter min födelsedag och frieriet.

Älsklingen har haft sin semester klart och redan jobbat en vecka. Men det går rätt lätt när han jobbar nu förtiden. Är så bra tider så ibland märker jag inte att han är borta :-P haha har ju ändå min lilla busa som sysselsätter mig, min viktträning och nu dessutom bröllopsplanering.


Jag kan säga det att många tror man är snabbt ute,men när det gäller bröllop så kan man inte vara tidigt ute. Bara sent. Det märker ingen förrän de själva ska planera ett bröllop. Det är så extremt många små detaljer och mycket har en slags kedjereaktion. Du kan inte göra den saken förrän du bestlutat den saken och den saken kan du inte besluta förrän du sett om den saken fungerat, som den bara kan göra om den personen gör så...ossssssssvvv... Shajt va mö det är.. Men det är ju kul :-) Jag som älskar planera och organisera in i minsta detalj. Tyvärr kan man ju inte göra saker exakt som man vill då man varit hemma i 1.5år med sjukpenning och föräldrapenning och ett jobbbyte för blivande maken mitt i. Mycket har hänt.


Påtal om mycket som har hänt så är det bara en vecka kvar tills vår lilla flicka redan är 1år..För ett år sedan hade jag extrem klåda på mage och fötter och det knäckte till så fort jag vände mig i sängen så jag var livrädd att jag inte skulle kunna röra mig efteråt för det var sådant extremt ljud och man kände hur det knäckte till..osch osch..


Min lilla flicka är stor flicka. Hon går omkring överallt när som helst. Hon är riktigt redig. Idag sov hon återigen över 12h..mamma like :-) Hon somnar mellan 20-20,30 oftast och vaknar ca 09 + minus 1h eller 30min. Väldigt perfekt tid för vår familj. Skulle inte vilja ha det på nåt annat vis. Vi kommer upp i tid, men inte för tidigt. Å hon lägger sig i tid så vi hinner göra saker, men inte för tidigt för då kan vi inte göra saker heller med kökssaker och om vi vill ut och gå eller annat.

Men sen har vi ju även en busig flicka som gärna tar datamusen och tangentbordet och nu förtiden väldigt gärna boxerkortet. Nu står hon med boxerkortet och själv säger ajaj när jag upptäcker henne..haha tokunge.

Hon lyckades även trycka ut hudkrämen i tuben när jag bytte blöja att det var under hela hennes haka..haha..sötisen..


Igår satt jag bara och kikade på min lilla familj när de kröp runt på golvet ihop.. vilken kärlek.. vilken lycka.. snart är vi dessutom ännu mer till familj. savannah får en mamma och pappa som är gifta. längtar :-)

       

Ovido - Quiz & Flashcards