Alla inlägg den 30 maj 2011

Av Angelica - 30 maj 2011 14:37

Idag är det den 30e. Det betyder att det är 9månader sedan det var den 30aug. Även det var en måndag, som idag. Det var en dag som jag gick ut till bilen vid 06.30 med en väska packad full av små söta blå,rosa,vita och gula miniplagg som några timmar senare skulle klä ett nytt litet liv. Vilken färg som skulle användas hade vi ingen aning om vid det laget. Nyfikenheten hade funnits inom en i flera månader.

I morse så vaknade vårt barn och stod upp i sängen och ropade på mig, på sitt egna vis. Barnet hade rosa på sig. Det blev alltså en liten prinsessa :) En tuff prinsessa dessutom för hon står på sig redan som liten hihi :)

Vid 08.45 i morse, tittade jag på klockan och insåg att för exakt 9månader sedan låg jag på ett operationsbord, där de testade om jag hade känsel i mina ben, vilket jag tydligen inte hade och väntade på att de skulle börja skära i min mage, vilket de gjorde några minuter senare.

08.59 hördes det ett snabbt enkelt skrik och sedan var vi 3 i vår familj, i vårt hushåll, i vårt liv :-)


Idag är vi 3 personer med alla starka personligheter och viljor :) Den yngsta i familjen går runt bordet och får tag i det mesta man tror är omöjligt, hon klättrar på nätpåsen hängandes i fram på vagnen som att det är en klättervägg, hon förflyttar alla skor i huset, hon klappar stolt händerna åt allt som händer och är allmänt nyfiken och i full fart.

Pappan jobbar på sitt nya jobb och trivs starkt och även han lär sig nya saker varje dag.

Mamman kämpar för fullt med sin vikt och absolut med sina magmuskler som fortfarande gör att man kan bli grattat till 2a barnets nedkomst..

Men men mer än 33kg borta så ser man ändå skillnaden.


          Bra med att hitta gamla ullaredslinnen som kan dölja magen

Ovido - Quiz & Flashcards