Alla inlägg under juni 2011

Av Angelica - 6 juni 2011 11:44

Vilka sköna lediga dagar. I fredags började dagen underbart med en mysig morgonpromenad i det fina vädret med min egna lilla familj. Vi gick till byggdegården och lät Savannah krypa lite i gräset och fotade lite. Mysig stund. Hon blev helt slut av att vara en modell, så hon somnade i vagnen och fick fortsatte promenaden ner på de små grusvägarna. Solen stekte rejält och det kändes änna som man gick letandes efter vatten utomlands :-) När vi sedan kom hem så började vi blåsa upp hennes egna lilla pool. Hon hade aldrig badat ute i den, inte heller haft små badtrosor på sig. detta skulle bli spännande. När vi blåste upp den så var det mycket nyfikenhet runt den. Så nyfiken att hon ivrigt tog sig i den själv, med kläder på. Som tur var,så var det inget vatten i :-)

        Söta små figurer att leka med..       Efter lite mat i magen så fylldes poolen med vatten och Savannahs blöja byttes ut mot ett par söta små badtrosor med blöjmaterial i. Perfekt. Först var hon ju tvungen att kissa på mammas arm men men det får man ta :-) Vi satte hennes sedan vid poolkanten och tänkte se om hon klättrade i själv. Vilket hon glatt gjorde. Det var ingen landkrabba detta. Nej nej. ibland såg det nästan ut som att hon dök i hihi :-) Hon plaskade för fulla livet och doppade tom ansiktet med flit 3ggr i rad..hihi. Det såg så roligt ut. Som tur var satt mamma med filmkameran i ena handen och vanliga kameran i andra, medan pappa fick vara badvakt :-)

Allt längre hon var i ju mer van blev hon. det kröps ur, vände och i igen :-)

Mamma och Pappa var så otroligt stolta och satt i det ögonblicket och insåg att det var ett sådant där ögonblick som egentligen klassas som "en av de lyckligaste dagarna i livet" :-) Fullt av kärlek, glädje och stolthet. Det behöver inte vara nåt stort speciellt som händer. Det räcker med detta. det är speciellare än mycket annat..

                      i och ur och i och ur :-)

         I söndags blev det ett litet familjeäventyr. Vi åkte en sväng och njöt av vädret, samt drog igenom några affärer. Återigen blir man så stolt. Jag tror knappt man kan funnit stoltare föräldrar än vi var :-) Vår dotter satt så sött i sin vagn när främmande människor ställde sig och pratade med oss om hur gammal hon var, hur söt hon var osv osv. Hon lägger upp världens smile med hela ansiktet mot dom, vilket gjorde att de nästan smälte hihi :-) Vad stolt man blir :) i skoaffären hade hon riktigt skoj. Hon kröp runt på golvet och ställde sig mot allt för att kika ppå skorna i hyllorna hihi :) Jag kan säga att hennes fötter var rääätt svarta sen, men det lär bara bli mer med åren :)
När vi tog en sväng in i mataffären så hade de väldigt höga och stora dragkorgar vilket blev Savannahs fordon för  Hon hade jätteskoj. stod, satt, flina mm. Folk stannade upp och tittade glatt på henne.. Det värmer så i en och jag, vi kan inte vara mer nöjda med vår underbara skatt än vad vi är.. :-)

    För övrigt har det bara varit helt underbart i helgen. Haft sju kamp, solat, slappat, städat, fixat, njutit av våra liv tillsammans mm :)

           

Ovido - Quiz & Flashcards