Alla inlägg den 30 juni 2011

Av Angelica - 30 juni 2011 19:02

Vår 10månaders sötnos :-)   10månaders busfrö :-)  

Tränar på att stå  helt själv utan något stöd nära   myyys     Dagens solstrålar kändes extra farliga då de var precis där hon badade och kröp runt. Därför fick det bli uv dräkt idag :-)     Bus med dotter..vilka små gaddar som sticker upp över allt. tand tre påväg nu också (hörs och ses det:)  

Av Angelica - 30 juni 2011 10:49

Idag är vår dotter redan 10månader. Vilken stor tjej. Får sådan ångest över att tiden bara flyger förbi. Det är ju trots allt så att ett litet barn byter ut sig själv mot en ny sig själv med snabba jämna mellanrum. När de väl lärt sig nåt nytt, så återgår de sällan till det gulliga innan. Hon har krupit läänge och fint nu och man ser fram emot när hon kommer gå. Men samtidigt så får man lite ångest..när hon väl går, så lär man inte alls ofta se den söta lilla varelses kropp krypandes och vickandes på hela kroppen på golvet. Ännu ett steg avklarat då. och en ny liten person formas.

ojoj..


Igår badade vi alla 3 första gången i vår gemensamma lite större pool. Det hoppade då upp minnen från året innan. Samma vecka, för det var samma hetta ute om inte värre. Vi satt i poolen och jag var höggravid och svullen. Vi sa det att tänk om ett år. Då sitter vi här med en liten dotter eller son, som kommer vara ca 10månader och plaska och klättra.. Nu var vi här..


I eftermiddag får det nog bli att ta något 10månaders kort. men nu blir det det från de senaste dagarna :)


                               

Ovido - Quiz & Flashcards