Alla inlägg den 3 mars 2012

Av Angelica - 3 mars 2012 21:27


VARFÖÖÖÖÖÖR har de DUELLER????
Sarah Dawn Finer tjatar om att det är vi här hemma som avgör och beslutar. LÖGN.. Hur kan vi bestämma när de sätter 2 bra mot varann tex och man måste välja bort en bra för att sedan tvunget ha med mindre bra som absolut är såååå mycket sämre än den stackarn man fick välja bort innan?

Varför kör de inte alla bidrag mot varandra så det faktiskt finns chans att de bästa går vidare?? Glömmer de att bidragen vi skickar vidare faktiskt ska representera oss utåt? Jag vet att många glömmer det när de röstar på en del kassa låtar bara för det är skoj, men  melodifestivalen i sig, hjälper ju inte genom att sätta idiotiska regler, där vi automatiskt måste välja bort bättre bidrag?
Dessutom jag tex, som fick ta hand om min sjuka dotter de första låtarna, fick ju inte ens en chans att rösta på första bidragen, då de kördes klart på 15min ungefär. Så hur har jag chans att avgöra och besluta??? hade röstningen varit i slutet på alla bidragen så hade man haft lite mer chans..eller har jag fel?


Visst, detta är bara ett program. Det är bara en tävling. IDet är inte så allvarligt..Nja, tycker inte det är lätt att säga så. Musik är en stor del av världen. Det är folks karriärer. Livsval. Musik kan påverka så många människor, inte bara de som framför det, utan även de som lyssnar på det.

Det läggs dessutom määngder med pengar på dessa event. Ska det åtminstone inte vara seriöst då?



Ovido - Quiz & Flashcards