Alla inlägg den 5 mars 2011

Av Angelica - 5 mars 2011 09:29

Igår var det tjejdag här hemma. Savannah sprang i sin gåstol och då tänkte mamma att hon kunde passa på att kika in i garderoben. Har ju trots allt minskat några kilo senaste månadenoch bla 7.5cm i midjan.. :) (hoppas verkligen lika mycket till nästa månad..minst)


Detta resulterade faktiskt i några leenden. :-)
Några plagg hängde bättre på en nu, så att magen inte syndes lika mycket..inte när man stod rakt iaf :)
Men det som gjorde mig gladast var ett plagg som jag köpte höggravid, bara för jag tyckte den var så fin i färgen. Jag hoppades att jag skulle gå i den i år. Trodde dock inte än, pga den dumma magen med magmuskelproblemen och vikten sen förra året. MEN chockad blev jag.

Den hängde så fint att magen i vissa fall inte ens märktes.. :-) Va glad jag blev. :-)
 Ett nytt plagg - slippa samma trökiga som jag går i varje dag då det är så få jag kan gå i

ett plagg som passar när det blir varmare då det är linne/klänning/tunika - detta hade jag panik över, värme och lyckas dölja magen i det,
ett plagg som går ha som finkläder också - iaf jämfört med de jag går i nu förtiden ett plagg som har FÄRG och inte bara är svaaart som allt måste vara nu förtiden. även detta bra inför värmen då svart blir så varmt :)
Ett plagg som helt enkelt gjorde mig GLAD :-) Första gången på läääänge jag kände mig lycklig med mig själv..hyfsat nöjd..
att jag dessutom hade klippt håret i början av veckan och även färgat det, gjorde att jag kände mig som en människa..iaf för en stund..när jag har det plagget på mig :-) :-)
Fasiken va skönt.
Vågar nästan inte ta på mig det, för är så rädd den ska bli förstörd..hihi.


Det är så jobbigt att se och höra alla som kan äta vad som helst, inte behöver tvinga sig till träna på nåt sätt varje dag, försöka få magmuskler under kontroll (om det nån gång går utan op) mm. Men visst, kämpa med vikten får jag väl göra då..så kan det bli..Men Man blir lite extra ledsen när man hör alla som går på tex babysim med sina barn. Något jag gärna skulle vilja uppleva med min dotter, men inte med denna mage. å nej, det är inte bara för den är lite mindre fin efter graviditeten..det hade jag räknat med..detta är pga så mycket mer. Bara hoppas nu att det är många kilo vikt sen sjukskrivningen som sitter på, som jag kanske kan kämpa bort..hoppas verkligen inte det är magmusklerna som är det stora problemet.. :( om ni som inte har detta problem, bara visste hur lyckligt lottade ni är..som slipper den oron. speciellt när man bara är 24-25 och har så många år kvar att försöka vara nöjd med sig själv.

Men men..det va inte meningen komma in på det jobbiga..utan på det glada ju :-)


Va löjligt glad man kan bli när man ser sig hyfsad..speciellt efter att ha vägt 26kg till för några månader sedan :)
Man dansade runt hemma och hade ett sådant där härligt löjligt leende klistrat i ansiketet.hihi..man blir som en annan människa..som en människa överhuvudtaget..
Älsklingen sa det flera ggr också..att jag såg ut som en annan människa.. hoppas det va bra hahah..
Idag ska jag klä upp mig lite..ska bli trevligt. DÅ vi väntar besök och jag ska försöka få fram kameran för att minnas dagen..ska bli skojsigt..

Ovido - Quiz & Flashcards