Alla inlägg under juli 2011

Av Angelica - 1 juli 2011 21:56

Ikväll var det dags för jordgubbenskväll att starta. 18.00 startade alla karuseller och lotteristånd. Vädret var helt underbart och vi passade på att tjuvstarta med att gå dit idag, fall om att det skulle komma regn imorgon på stora jordgubbens dag.

Savannah blev helt till sig. Hon tjöt och hoppa och skratta för fullt :-)

Det bästa fick vi filmat med den vanliga filmkameran, men här får ni se lite klipp ifrån mobilen :)


  Över ett år har vi längat efter denna dagen då vi skulle gå hit med vårt barn första gången. Helt underbart var det verkligen. Hoppas vädret håller imorgon för att få ännu mer fina minnen.

självklart var vi tvungna att vinna en nalle åt Savannah också :) Hon fick välja lott och vann. Hon fick även välja vilken nalle, men pekade på högvinsten..haha..den hade hon dock inte vunnit. Men både mamma och pappa tycker att den hon vann var högvinsten. så mysig :-)


 


Efter det var det dags att åka karusell första gången..tyvärr var lilltjejen såå trött just då, så hon satt bara lugnt och åkte med, får se om det blir glada tjut imorgon :)



 

Vi mötte min moster och följde dom på turen att gå runt chokladhjulen för att vinna. Chockade nog blev vi på sista 1/4 chokladhjul där det faktiskt blev högvinst med en stor låda kexchoklad :-)


Här är gosiga vinsten :)

               

Ovido - Quiz & Flashcards