Alla inlägg den 1 juni 2012

Av Angelica - 1 juni 2012 09:17

.. JApp, om 2 dagar är det ny vecka igen. Då går man in i v 30. Skönt med ett nytt 10tal. förhoppningsvis går man max til 39 och slipper nytt tiotal igen :)
Just nu längtar jag otroligt mycket och är nyfiken på allt med magen. Kommer jag föda vanligt? Kommer jag snittas? Kommer jag få i augusti eller juli. Hur kommer det kännas. Många tankar flyger runt ständigt.

Även om självaste bus*n också såklart. Tjej eller kille? hår eller inte? mängd och färg? Vikt och längd..

Lik storasyster eller inte.. ja alla dessa frågor man får svar på en kort stund.
Det känns såååå segt. Man ser mållinjen, men det är mååånga backar och långa vägar dit och man undrar kommer man någonsin dit? Men samtidigt har det ju gått rättstå snabbt egentligen och samtidigt vill jag inte det ska vara över heller. Det är ändå en speciell känsla och gemenskap med att ha magen växandes och bebisen sparkandes mysandes där inne. Trots att det vore skönt att kunna lägga sig på mage och se fötterna, så är det ju ändå magisk tid just nu. Dessutom vet man ju inte om man någonsin kommer vara i det tillståndet igen så man bör ju verkligen njuta.. Men det är ju lite bitterljuvt när man längtar så :-)
Speciellt när andra börjar få sina småttingar nu. I natt fick en kompis sitt andra barn och det gör ju en inte mer förväntansfull, nyfiken och avundsjuk :-p


Igår kväll var det full fart på lill*n där inne igen. De där rörelserna lite kors och tvärs och som man tror

den är påvägatt smita ut genom huden så som det spänner uppåt. Pappsen tycker ju det är lite

obehagligt när den är igång så rejält och tar ofta undan handen snabbt. Men igår blev det lite extra

roligt.. Han la huvudet mot magen, bara för en kort kort stund och just den stunden kom en rejäl

enkelriktad spark rakt mot hans kind..haha..va jag skrattade.. Där fick du pappsen för att försöka tjuvlyssna på vad jag gör här inne elle?

Ovido - Quiz & Flashcards